ramen & deuren antwerpen belgie

ramen en deuren, deur, pvc ramen, aluminium ramen, houten ramen, aluminium kozijnen, pvc ramen en deuren, deuren en ramen, aluminium deuren, ramen deuren, ramen en deuren prijzen, pvc deuren, ramen prijzen, ramen op maat, prijs ramen, alu ramen, pvc ramen prijzen, aluminium ramen en deuren, houten ramen en deuren, houten deuren, aluminium raamprofielen, offerte ramen en deuren, ramen pvc, schuifraam, ramen en kozijnen, kunststof ramen en deuren, houten ramen prijzen & ramen en deuren plaatsen
Ramen

Leveren en plaatsen

A&P Constructions is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kunststof en aluminium ramen en deuren. Bij renovatie van uw bestaande ramen kunnen wij u een complete offerte aanbieden. Hierbij wordt rekening gehouden met de uitbraak en de afvoer van de oude ramen, het plaatsen van de nieuwe ramen, alsook het leveren en plaatsen van een aansluitende binnenafwerking. Ook voor het leveren en plaatsen van het buitenschrijnwerk in uw nieuwbouwwoning wordt er samen met de klant, o.b.v. uw plan, bekeken welke materialen het best worden toegepast. Tevens kan u bij ons terecht voor de toelevering en plaatsing van bijhorende producten (zoals rolluiken, meer...).

Ramen

Beglazing & Rolluiken

Voor de ramen en deuren wordt standaardbeglazing met U-waarde 1.1. gebruikt, wat een zeer sterke isolatie verzekert. Het verwarmingsverbruik wordt met ongeveer 20 procent verminderd door het hoge rendement van deze soort beglazing. U kan uiteraard ook bij ons terecht voor andere soorten beglazing.

Rolluiken kunnen een oplossing bieden voor geluidsoverlast en zijn bovendien warmte-isolerend en inbraakwerend. Wij leveren rolluiken(Krispol) in diverse kleuren in een modern design. U kan kiezen uit zowel inbouw- als rolluiken in opbouw in aluminium of pvc.

PVC Ramen en deuren

Schüco Corona CT 70: bouwdiepte 70 mm
  • minimale wanddikte van 3 mm (20 % boven Belgische norm)
  • 5-kamersysteem met gegalvaniseerde versterkingen (volgens Duitse norm)
  • Soft-Line contouren voor eleganter uitzicht (cassic, cava en rondo)
  • smalle, doeltreffende dichtingen en glasrubber (EPDM)
Ramen

Uw wens is ons doel, onze wens u tevreden te stellen!